Travel Loan

Travel Loans (ခရီးသြားေခ်းေငြ) 

  • အပန္းေျဖခရီးထြက္လိုၾကေသာ လူႀကီးမင္းမ်ားႏွင့္ မိသားစုအလိုက္ (သို႔) မိတ္ေဆြသူငယ္ခ်င္းမ်ားႏွင့္ အတူစုအဖြဲ႔လိုက္(သို႔)ကုမၸဏီအဖြဲ႔လိုက္အပန္းေျဖခရီးသြားမည့္သူမ်ားကိုအဆင္ေျပစြာသြားလာနားေန ႏိုင္ရန္ IM Finance Co.Ltd., မွခရီးသြားကုမၸဏီမ်ားႏွင့္ခ်ိတ္ဆက္၍ ခရီးစဥ္မ်ားကိုေရာင္းခ်ေပးမည့္၀န္ေဆာင္ မႈေပးပါမည္။
  • ခရီးသြားမည့္ပုဂၢိဳလ္မ်ားသည္ ခရီးသြားကုမၸဏီႏွင့္ညိွႏိႈင္းၿပီး မိမိ၀ယ္ယူလိုေသာခရီးစဥ္မ်ားကိုေရြးခ်ယ္၍ IM Finance Co.Ltd., သို႔လာေရာက္ဆက္သြယ္ရပါမည္။
  • ခရီးသြားေခ်းေငြေလွ်ာက္ထားရာတြင္ IM Finance Co.Ltd., မွသတ္မွတ္ထားေသာ ပံုစံတြင္အခ်က္အလက္ ျပည့္စံုစြာေရးသားျဖည့္သြင္းရပါမည္။
  • ေခ်းေငြေခ်းရန္အတြက္အာမခံမည့္သူ(၂)ဦးလိုအပ္ပါသည္။
  • ေလွ်ာက္ထားသူႏွင့္ အာမခံမည့္သူ(၂) ဦးတို႔သည္ ေခ်းေငြစာခ်ဳပ္လက္မွတ္ေရးထိုးေသာ ေန႔တြင္ မွတ္ပံုတင္မိတၱဴ မူရင္း၊  သန္းေကာင္စာရင္းမိတၱဴမူရင္း၊  ရပ္ကြက္အတြင္း ေနထိုင္သူျဖစ္ေၾကာင္း ေထာက္ခံစာမူရင္းတို႔ကိုတင္ျပရပါမည္။
  • ေလွ်ာက္ထားသူသည္၀န္ထမ္းျဖစ္ပါကသက္ဆိုင္ရာရံုးအဖြဲ႔အစည္းမွ၀န္ထမ္းျဖစ္ေၾကာင္းေထာက္ခံစာ လစဥ္၀င္ေငြအတြက္အလုပ္ခန္႔စာကို ပူးတြဲတင္ျပရပါမည္။
  • ကိုယ္ပိုင္စီးပြားေရးလုပ္ငန္းျဖစ္ပါက အေထာက္အထား(လုပ္ငန္းလုိင္စင္) တို႔ႏွင့္အတူမိမိတို႔၏ လစဥ္ ၀င္ေငြကိုေဖာ္ျပေပးရမည္။
  • ေခ်းေငြခြင့္ျပဳပါက ကနဦးေပးသြင္းေငြ(ခရီးစဥ္တန္ဖိုး၏) ၃၀%ကို IM Finance Co.Ltd.,သို႔ေပးသြင္းရပါမည္။ လက္က်န္ေငြ၇၀%ကိုတစ္လလွ်င္အတိုးႏႈန္း(၁.၆)%၏လစဥ္အတိုးႏွင့္အရင္းကိုလစဥ္လဆန္း(၁)ရက္ေန႔မွ(၅)ရက္ေန႔အထိေပးသြင္းရပါမည္။ ေခ်းေငြကာလ မွာ (၆)လမွ (၁၂)လ အထိျဖစ္ပါသည္။
 
 
 
Travel Loans
  • IM Finance is offering the Travel Loans for family trips, friendship tours and company picnic tours at their own choices by linking with very good services Travels & Tours Companies.
  • The applicant must cooperate with their chosen Travels & Tours Company and keep contact with IM Finance on time.
  • The travel loan applicant must fill the form of IM Finance completely.
  • The applicant needs two guarantors for this application.
  • The applicant and two guarantors must submit the original & duplicated National Registration Card (NRC), original & duplicated Household census and original Ward Administration Office of Residential Recommendation Letter.
  • If applicant is company staff, must attach the staff recommendation letter, income recommendation and Job appointed letter from his/her organization.
  • For the Own Business Applicant, IM Finance requires Business Reference, Business License and monthly incomes as well.
  • After the Travel Loan is approved by IM Finance, the applicant must firstly deposit 30% of travel loan amount and the rest of 70% would be deposited with monthly interest 1.6% as repayment. The repayment period is 1st-5th of every month. The loan period are 6 months and 12 months. This is depend on  applicant’s choice.