Hire Purchase

Hire Purchase (အငွား၀ယ္ယူစနစ္)

  • လူႀကီးမင္းတို႔ပိုင္ဆိုင္ေသာရံုးခန္း၊ အိမ္တို႔တြင္လိုအပ္ေသာ အသံုးအေဆာင္ပစၥည္းမ်ားႏွင့္ အျခား ၀န္ေဆာင္မႈလုပ္ငန္းမ်ားအတြက္ ေခ်းေငြမ်ားထုတ္ေခ်းေပးပါသည္။
  • ကၽြန္ေတာ္တို႔ IM Finance ႏွင့္စာခ်ဳပ္ခ်ဳပ္ထားေသာ လုပ္ငန္းကုမၸဏီမ်ား၊ ဆိုင္မ်ားမွမိမိလိုအပ္ ေသာပစၥည္းမ်ားကို အငွား၀ယ္ယူစနစ္ျဖင့္၀ယ္ယူရရွိႏိုင္ပါသည္။
  • မိမိ၀ယ္ယူလိုေသာပစၥည္းမ်ားကို ဦးစြာေရာင္းခ်သည့္ဆိုင္မ်ားတြင္ ၀ယ္ယူမည့္ပစၥည္းေရြးခ်ယ္ၿပီး ၎ဆိုင္မွေပးပို႔သည့္ ကုန္ပစၥည္းေပးပို႔လႊာႏွင့္အတူ IM Finance တြင္လာေရာက္ေလွ်ာက္ထား ရပါမည္။
  • လူႀကီးမင္းေခ်းေငြေခ်းယူရန္အတြက္ အာမခံမည့္သူ(၂)ဦးလိုအပ္ပါသည္။ ေခ်းေငြေလွ်ာက္ရာတြင္ ေလွ်ာက္ထားသူ၏၀င္ေငြကိုေဖာ္ျပရပါမည္။ ၀န္ထမ္းျဖစ္ပါက ၀န္ထမ္းျဖစ္ေၾကာင္းေထာက္ခံစာႏွင့္ လစဥ္၀င္ေငြအေထာက္အထား၊မွတ္ပံုတင္မူရင္း မိတၱဴ၊အိမ္ေထာင္စုစာရင္း၊ရပ္ကြက္အတြင္းေနထိုင္ ေၾကာင္းေထာက္ခံစာတို႔ကိုပူးတြဲတင္ျပရပါမည္။
  • အတုိးႏႈန္းမ်ားမွာလူႀကီးမင္း၀ယ္ယူသည့္ပစၥည္း၏ ၃၀%ကိုကနဦးေပးသြင္းေငြအျဖစ္ IMF Co.Ltd., သို႔ေပးသြင္းရပါမည္။ လက္က်န္ေငြ ၇၀%ကို(၆)လ သို႔မဟုတ္ တစ္ႏွစ္အတြင္းျပန္လည္ ေပးဆပ္ရ ပါမည္။အတိုးႏႈန္းမွာ ၁၈% ျဖစ္ပါသည္။ လစဥ္အတုိးအရင္းအရစ္က်ေငြကိုလစဥ္လဆန္း(၁)ရက္ေန႔ မွ(၄)ရက္ေန႔အတြင္းေပးသြင္းရမည္။
 
 
 

Hire Purchase 

  • IM Finance is offering Hire Purchase for you and your owned office, home, luxurious items and other businesses.
  • The applicants have the chances to conduct and shop your goods of life at IM Finance’s authorized dealers, companies and suppliers.
  • The applicants must come and apply at IM Finance together with invoices of IMF’s dealers.
  • The applicant and two guarantors must submit the original & duplicated National Registration Card (NRC), original & duplicated Household census and original Ward Administration Office of Residential Recommendation Letter.
  • If applicant is a company staff, must attach the staff recommendation letter, income recommendation and Job appointed letter from his/her organization.
  •  After your applied Hire Purchase is approved by IM Finance, the applicant must firstly deposit 30% of amount and the rest of 70% would be deposited with monthly interest 18% as repayment. The repayment period is 1st-4th of every month. The loan period are 6 months and 12 months. This is depend on  applicant’s choice.